Sobre el bloqueig a nous socis FCB


Desmuntant l’excusa de la directiva per restringir l’accés de nous socis del FCB

Una de les decisions que ha executat la junta directiva del President Sandro Rosell ha estat la de bloquejar l’accés de nous socis que no siguin familiars de socis existents. Aquesta mesura és una contradicció al leit motiv de “més que un club” (com ara eliminar seccions i fer propaganda d’una dictadura com Qatar).

L’excusa? El President Rosell va posar un exemple: imagineu que un magnat de Sibèria que té molts calers vol ser president del Barça. Només hauria de fer soci als 30.000 habitants del seu poble duran un mínim de 12 mesos abans de les eleccions i tindria el control del club. Anem a desmuntar aquest argument:

  1. Potser s’hauria de limitar el poder del president i donar més força a la junta de socis compromissaris. Recordem que l’actual president no en fa ús per prendre decisions tan rellevants com la publicitat a la samarreta, l’expulsió del president d’honor, l’eliminació de seccions o l’inclusió de publicitat a la samarreta.
  2. Fem números, el carnet de soci val 161,50€, per 30 mil siberians són: 4,85M€. Hi ha un altre gran problema, no es pot votar per internet i el magnat hauria de desplaçar a la seva gent. Un vol des de Novosibirsk val 1.400€, per 30K son 42M€. Sense comentar dietes, allotjament i algun incentiu. És evident que és una autèntica barbaritat, però pensem, amb 30K no n’hi hauria prou, el President Rosell va rebre el suport de 35K.

Sr. President del FCB, prego que rectifiqui com molt bé ha fet altres vegades (l’última amb la grada jove amb exclusivament socis). Ser del Barça és un sentiment que no es produeix al néixer sinó amb l’admiració del model de club i els èxits esportius. Puc assegurar que hi haurà grans barcelonistes que amb aquesta limitació no podran gaudir del club, no tothom ha tingut la sort de néixer amb el carnet de soci sota el braç. No limitem el creixement del club. El Barça, és de tots els barcelonistes.

3 pensaments sobre “Sobre el bloqueig a nous socis FCB

  1. Retroenllaç: 100 errors que el futur president no hauria de repetir

  2. Good write-up. One more thing to is that if you’re selling your premises yourself, one of several issues you should be cognizant of advance is when to deal with house examination reports. As a FSBO owner, the important thing towards successfully switching your premises and also saving cash with realtor revenue will be expertise. Greater you are aware of, the actual softer the property sales effort is going to be. One region in which almost all of the important can be assessments.

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s